LOGO1

Informatie werk in was (Symbiose serie – Suus Suiker

Het unieke mixed media werk van Suus Suiker in de ‘Symbiose’ serie, is afgewerkt met (bijen)was. Bijenwas is in tegenstelling tot vele andere mediums en vernissen een duurzaam natuurproduct. De was is samen met een verharder (damarhars) gesmolten tot een homogene massa en voorzien van pigmenten. De was wordt in een aantal lagen op een niet flexibele ondergrond van Dibond en papier opgebracht en tussendoor met elkaar versmolten. Hierdoor krijgt het werk een sterke dieptewerking. Het uiteindelijk opwrijven van de was zorgt voor nóg intensere kleuren. Vanwege het gebruik van zeer hoogwaardige pigmenten in combinatie met de beschermende waslaag, blijft het werk levenslang kleurecht.

Het werk is geschikt voor alle ruimtes in uw interieur, echter is een plaats boven een directe warmtebron, of in direct zonlicht waar de temperatuur van het werk stijgt tot +70 graden Celsius, niet aan te raden.

suus
Suus Suiker laat zich inspireren door mens en natuur. Daarbij is zij op zoek naar de vormen die uitdrukking kunnen geven aan wat zij als de meest natuurlijke vormen ervaart. Het is alsof zij de verborgen schoonheid van mens en natuur wil ontsluiten, deuren daarvoor wil openen, of dat ze de tand des tijds als een bedreiging voor de natuur ziet. Zo ontstaan composities die niet alleen een bijzondere sfeer ademen, maar ook volstrekt uniek zijn.Suus Suiker studeerde aan de Koninklijke Academie in Den Haag.

© 2006-2020 galerie het moment
® marielle overdulve
alle rechten voorbehouden

galerie het moment

Poststraat 28
4301AD Zierikzee
+31(0) 111 411202

 

Met haar kunstwerken uit de serie "Synergie" schept zij een sfeer die mysterieus en soms mystiek aan doet. Die bijzondere sfeer ontstaat door toepassing van mixed-media technieken waarbij zij ook gebruik maakt van natuurlijke materialen objecten zoals hout en ijzer. Veelal komen sloten, scharnieren of radertjes in haar werk voor.


Synergie - Serie A
Afmeting ca 15x15x4 cm €325,-

Synergie - Serie B
Afmeting ca 14x20x4 cm € 450,-

Synergie - Serie C
Afmeting ca 16x30x4 cm € 575,-
 

De kunstwerken kunnen staan of opgehangen worden.