geknot1angenelle thijssen

De zomer komt je tegemoet. De indrukken van landschappen zijn zo intens dat ze op het netvlies achterblijven om later aan het doek toe te vertrouwen. Zorgvuldig krijgen de kleurvlakken een plaats totdat er een harmonisch geheel ontstaat.

>>
 

tms15jarenlatertheo metaal

Oude huizen of gebouwen zijn de gestolde herinneringen van hetgeen er zich soms eeuwen lang afspeelde. Vervallen huizen of gebouwen vertonen dikwijls de schoonheid die het ooit bezat. Het is waard het te koesteren.

>>

StJanDenBosch1jan kroesen

Onder de indruk van oude kerkgebouwen waarin hij de sfeer ervan ondergaat, aquarelleert hij - met een geweldig gevoel voor perspectief en detail - zijn kerkinterieurs.

>>

 
 

strandpalen2schouwen-duiveland

Herinneringen aan vakanties op Schouwen-Duiveland, recent of lang geleden, ze roepen altijd beelden op aan strand, zee, zon, natuur, rust, stilte.Kortom, aan ontspannen en genieten van hetgeen het eiland
te bieden heeft.

>>

papyrusangenelle thijssen

De houtsneden suggereren tevens een enorm gevoel van diepte en beweging, verkregen door de vele, vaak transparante  lagen kleur over elkaar, waarin de nerf van het hout voor een levendige textuur zorgt.

>>

brons awaymarian van steenoven

Je herkent jezelf in de relatie met de ander. Het is altijd je spiegel.

Elegantie, kracht en beweging zijn kenmerkend voor haar bronzen beelden

. >>

midasgroenjef huibers

Hij laat zich inspireren door mythologie, literatuur en kunsthistorie. Hij transformeert zijn denkbeelden naar kunstzinnige objecten en geeft ze een bijzonder voetstuk.

>>

item12
item13
item15
item18
item19
item20

b98baileubrugboutjan willem zuidhoek
Hoe een idee om een salontafel te maken uitgroeide tot kunstzinnig vormgegeven tafeltjes, die zich stuk voor stuk als een zelfstandige entiteit manifesteren, maar tesamen zich als een "volk" zijn gaan presenteren.

>>

item26
item25

kunstwerken in stock

LOGO2825k

© 2006-2017 galerie het moment
® marielle overdulve
alle rechten voorbehouden

galerie het moment

Poststraat 28
4301AD Zierikzee
+31(0) 111 411202

 

stilte55x55w2a1gerd jansen

In zijn miniaturen zoekt hij het grensgebied op van realsime en abstractie, van iimpressionisme en expressionisme. Zijn gevoel over de natuur drukt hij uit in heel warm kleurgebruik.


>>

item5
geknot1 tms15jarenlater StJanDenBosch1 papyrus brons away midasgroen item12