Ga naar hoofdinhoud

Nieuw in de galerie

De collectie kunstwerken in de galerie is uitgebreid met een aantal fraaie kunstwerken. Van Suus Suiker is een aantal nieuwe  schilderijen in de galerie aanwezig waarin de natuur de inspiratiebron is. Haar techniek waarbij ze gebruik maakt van pigmenten en inkt die ze versmelt bij bijenwas scheppen een intrigerende sfeer.

Kunstenaar Sjaak Smetsers maakt bijzonder sculpturen waar een combinatie van verschillende materialen tot een eenheid wordt gesmeed. Sculpturen met de nodige zeggingskracht die verrassend is.

Jan Teunissen, met zijn verfijnde schildertechniek, schildert veelal stillevens waarop vruchten figureren, maar ook vazen, bloemen of een vogel.

Glaskunstenaar Angenelle Thijssen laat zich ook inspireren door de natuur. Met de glasfusing techniek slaagt ze er in een fraai kleurenspel te bereiken.

Galerie

Nieuws

Openingstijden

De laatste weken van 2023 en de eerste weken van 2024 is de galerie op…

Lees verder
In balans

Met vier nieuwe stillevens en een indrukwekkend bronzen beeld, heeft de galerie weer nieuw werk…

Lees verder
Suus Suiker brengt de zomer in huis

Suus Suiker is een van de trouwe exposanten in de galerie. Iedere keer opnieuw verrast…

Lees verder

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top