skip to Main Content

Nieuw in de galerie

De collectie kunstwerken in de galerie is uitgebreid met een aantal fraaie kunstwerken. Van Suus Suiker is een aantal nieuwe  schilderijen in de galerie aanwezig waarin de natuur de inspiratiebron is. Haar techniek waarbij ze gebruik maakt van pigmenten en inkt die ze versmelt bij bijenwas scheppen een intrigerende sfeer.

Kunstenaar Sjaak Smetsers maakt bijzonder sculpturen waar een combinatie van verschillende materialen tot een eenheid wordt gesmeed. Sculpturen met de nodige zeggingskracht die verrassend is.

Jan Teunissen, met zijn verfijnde schildertechniek, schildert veelal stillevens waarop vruchten figureren, maar ook vazen, bloemen of een vogel.

Glaskunstenaar Angenelle Thijssen laat zich ook inspireren door de natuur. Met de glasfusing techniek slaagt ze er in een fraai kleurenspel te bereiken.

Galerie

Nieuws

Nieuw in de galerie

De collectie kunstwerken in de galerie is uitgebreid met een aantal fraaie kunstwerken. Van Suus…

Lees verder
Harmonische beelden

Vanaf 8 juni 2022 zijn de bijzondere beelden van kunstenaar Sjaak Smetsers te zien en…

Lees verder
Bereikbaarheid

Gedurende een aantal weken worden in de Poststraat werkzaamheden uitgevoerd vanwege de herinrichting van de…

Lees verder

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top