Ga naar hoofdinhoud

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

KvK: 30202804
BTW: NL 8160.54.204.B01
IBAN: NL37 ABNA 0599 3061 49
BIC: ABNANL2A

Route

Klik hier voor de route naar Galerie het Moment.

Openingstijden

De vaste openingstijden van de galerie zijn op:
donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00-17:00 uur
Op andere dagen alleen op afspraak. 

Staat u voor de etalage en zijn we gesloten?…dan kunt u ons bezoeken als we aanwezig zijn en u aanbelt.
Vanaf de tweede week van januari is de galerie voor een periode van 5 weken gesloten. Maar ook dan bent u op afspraak welkom. Vanzelfsprekend zijn we on-line altijd open. 

Kunst en Cultuurhistorie

Galerie het Moment is sinds 2005 gevestigd in het prachtige monumentale centrum van Zierikzee, gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland met een grote verscheidenheid aan natuur.
Schouwen-Duiveland kent tal van musea die de geschiedenis van het eiland en hun bewoners vertellen. 

Zo komen kunst en cultuurhistorie samen.

Fysiek en virtueel

Niet alle kunstwerken zijn fysiek in de galerie aanwezig. Bij ieder kunstwerk wordt vermeld of het werk in de galerie aanwezig is, gereserveerd is,  of dat het bijvoorbeeld op aanvraag in de galerie te bezichtigen is.

Als een kunstwerk is gereserveerd is dat herkenbaar aan een groene sticker op het kunstwerk, en aan een rode sticker als het verkocht is. Op de pagina over het kunstwerk staat nadere informatie over het kunstwerk.

U kunt zelf kiezen tussen een bezoek aan de galerie of on-line een kunstwerk aan te schaffen. De ervaring leert dat indien u kiest voor een on-line contact, het niet ten koste gaat van de communicatie tussen u en ons. We mailen en/of we bellen met elkaar om tot het gewenste resultaat te komen.

Reserveren of op proef

U kunt een kunstwerk reserveren voor een periode van 14 dagen. Dat geeft u de mogelijkheid het kunstwerk in de galerie te komen bezichtigen of na te denken over de aanschaf van het kunstwerk.

Een proefplaatsing van een kunstwerk is mogelijk. Zo kunt u het kunstwerk ervaren in uw eigen omgeving. Aan een proefplaatsing zijn geen kosten verbonden als u besluit tot aanschaf van het kunstwerk. Indien u besluit af te zien van de aankoop dan vragen wij om een vergoeding van de gemaakte verzendkosten of bezorgkosten. De duur van de proefplaatsing is maximaal 14 dagen.

Bezorgen

Wij bezorgen kunstwerken met eigen vervoer of per pakketdienst.  De kunstwerken worden goed verpakt en verzekerd verzonden. Het moment van afleveren wordt in onderling overleg bepaald.

Indien wij zelf bezorgen zijn de bezorgkosten  € 0,40 per gereden kilometer vanaf Zierikzee naar uw adres. Voor bezorging via een pakketdienst wordt het daartoe geldende tarief gehanteerd.
Aangeschafte kunstwerken vanaf € 2.000,- worden in Nederland kosteloos geleverd.

Verzenden naar het Duitsland of België behoort tot de mogelijkheden.  Afhankelijk van het soort kunstwerk (afmeting en gewicht) en het leveringsadres brengen wij een voorstel uit voor de kosten van bezorging naar uw adres.

Leveringsvoorwaarden

Voor de levering van sieraden zijn de Algemene voorwaarden juweliers- en uurwerken-branche en goud- en zilversmeden 2011 van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden van NJU/VGZ zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de SER Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg en zijn in werking getreden op 1 april 2011.
Op aanvraag zenden wij u deze Algemene Voorwaarden toe.

Galerie

Nieuws

Openingstijden

De laatste weken van 2023 en de eerste weken van 2024 is de galerie op…

Lees verder
In balans

Met vier nieuwe stillevens en een indrukwekkend bronzen beeld, heeft de galerie weer nieuw werk…

Lees verder
Suus Suiker brengt de zomer in huis

Suus Suiker is een van de trouwe exposanten in de galerie. Iedere keer opnieuw verrast…

Lees verder

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Back To Top