Ga naar hoofdinhoud

Jan Teunissen

LEVENSECHTE STILLEVENS

Zijn schilderijen kenmerken zich door een hoog realiteitsgehalte. De voorwerpen en gewassen die hij schildert worden op een zorgvuldige wijze gerangschikt om tot een goede compositie te komen. In zijn schilderijen schept hij daarbij een enigszins mystieke, clair-obscurachtige sfeer. Het is een zoektocht naar de effecten van licht en donker en het gewaarworden van details die niet verborgen mogen blijven.

Stillevens met afbeeldingen van gebruiksvoorwerpen en etenswaren zijn ronduit levensecht en in principe ook niet groter dan ze in de werkelijkheid zijn.

Het werk van Jan Teunissen geniet belangstelling in binnen- buitenland, waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, India, Italië, Nieuw Zeeland, Taiwan, Qatar

bekijk hier het werk dat van Jan Teunissen verkocht is.

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top