Ga naar hoofdinhoud

Eddy Brams

fijnschilder

De objecten in zijn stillevens zijn zorgvuldig gerangschikt en vormen daarmee de basis voor zijn composities. Het fijn-schilderen zit hem in het bloed. De precisie die hij nastreeft bij het fijn-schilderen, zit hem in het bloed. Als diamantslijper van oorsprong, weet hij wat het is om zeer minutieus te werk te gaan.

Door zijn kleurgebruik en het licht in zijn schilderijen, schept hij een aangename, soms nostalgische, sfeer.

Hij leerde het fijn-schilderen van de kunstschilder Walter Visser van de Antwerpse school van realisten. In Frankrijk, Engeland en Nederland staan realisten en fijnschilders hoger aangeschreven dan in zijn eigen land België. Reden waarom hij op diverse plaatsen in Nederland exposeert

bekijk hier het werk dat van Eddy Brams verkocht is.

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top