Ga naar hoofdinhoud

Angenelle Thijssen

GLASFUSING

Angenelle Thijssen studeerde in 1985 af aan de Academie voor Beeldende Vorming te Tilburg.

Sedert 2011 is zij, in nauw contact met “van Tetterode Glass BV” te Amsterdam begonnen aan glasfusing als nieuwe techniek. Zij maakt in haar geheel eigen, kleurrijke stijl werk in opdracht, maar ook vrij, ruimtelijk werk.

Haar inspiratiebron is de natuur en ze vertaalt dat in heldere kleuren en sprankelend licht.

Angenelle Thijssen werkt als beeldend kunstenaar en docent.

Haar glaswerken zijn een feest voor het oog.  Helderheid, kleur en vrijheid van vorm kenmerken haar glaswerken die als het ware ontleend zijn aan haar schilderijen en drie dimensionaal zijn gevormd.

Zij werkt met verschillende lagen, in kleine vormen gesneden Bulls eye glas en mengt daarmee nieuwe kleuren en tonen met dezelfde vrijheid als op haar schilderspalet.

Deze sculpturen veranderen mee met de verandering van het licht , waardoor zij een grote levendigheid in het werk bereikt.

Lees hier over haar werk als kunstschilder.

bekijk hier het werk dat van Angenelle Thijssen is verkocht.

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top