Ga naar hoofdinhoud

Brita Seifert

TOVEREN MET PASTEL EN POTLOOD

In al het werk dat zij maakt probeert zij een voor haar herkenbare emotie te verwerken.  Het zijn vooral persoonlijke ervaringen die haar inspireren. Vaak zijn het voorwerpen, dieren of mensen uit het dagelijks leven die zij verbeeldt. Kenmerkend daarbij zijn de fantasierijke en magisch realistische invloeden. Zo weet zij een bijzonder sfeer in haar werk op te roepen.
Haar tekeningen zijn indrukwekkend realistisch en getuigen van een groot vakmanschap.

In 1980 is zij begonnen met tekenen met potlood en papier. Die eerste drie jaar tekende ze modellen voordat zij werd toegelaten tot de academie voor grafische vormgeving en illustratie in Leipzig. Zij studeerde van 1983 t/m 1986  bij Prof. Heinz Wagner en Werner Hennig. Van 1988 – 1989 studeerde zij aan de academie voor Beeldende Kunst in Berlijn.

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top