skip to Main Content

Theo Metaal

ONTSPANNEN

De natuur op Schouwen-Duiveland is heel divers. Bekend zijn natuurlijk de duinen, de zee en het strand. Maar, Schouwen-Duiveland heeft meer te bieden, zoals bossen, heide, natuurreservaten, kreken en polderlandschappen.

De rust en de stilte die op Schouwen-Duiveland kan worden ervaren wordt in deze serie schilderijen weergegeven. De zee-gezichten tonen de zee, de zon, het strand en de bekende strandpalen die het landschap zo karakteristiek markeren.

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum. In het centrum kunt u betaald real time parkeren.

Contact
Galerie het Moment

Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top