Ga naar hoofdinhoud

Ben Kleyn

200 fish in a singing bowl

200 (!) vissen zwemmen in een klankschaal.
De titel van dit kunstwerk doet nauwelijks recht aan de beleving die u ervaart  als u dit kunstwerk in de werkelijkheid ziet.
In een handgemaakte bronzen klankschaal uit Nepal is op een (maar liefst) tachtig-tal lagen epoxy een voorstelling geschilderd die een verbluffend tafereel te zien geeft.

De 200 vissen zwemmen tussen de waterplanten alsof ze vrij in de natuur zwemmen.  Een ronduit bijzonder topstuk van 3-dimensionale hyperrealistische schilderkunst.

Afmeting: ∅ 50 cm, gewicht: 35 kg
Techniek: Schilderkunst
Materiaal: brons, epoxy, acrylverf
Oplage: 1
Prijs: € ,-
Beschikbaarheid: verkocht 

Geïnteresseerd?

Lees hier meer over onze werkwijze en voorwaarden. Wilt u meer weten, het werk reserveren of kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de galerie. U bent er van harte welkom!

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top