Ga naar hoofdinhoud

Dirk Bal

De Ridder der Zee

Schilderij in opdracht gemaakt. De opdrachtgever wilde graag een schilderij laten maken waarop de kreeft prominent aanwezig  zou zijn en de majestueuze uitstraling van de kreeft nadrukkelijk op de voorgrond zou komen. Om tot de juiste verhoudingen in de compositie te komen werd de Gulden Snede eveneens toegepast in het formaat van het schilderij. Het toepassen van de getallenreeks van Fibonacci completeerde de compositie.

Afmeting: 90×108 cm
Techniek: Schilderkunst
Materiaal: Olieverf op doek
Oplage: 1
Prijs: €
Beschikbaarheid: in opdracht gemaakt

Geïnteresseerd?

Lees hier meer over onze werkwijze en voorwaarden. Wilt u ook een schilderij in opdracht laten maken? Neem dan contact met ons op of kom langs in de galerie. U bent er van harte welkom!

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top