Ga naar hoofdinhoud

Dirk Bal

JUUN

Een composite met uien. Een groene pot vol met uien en uien die op een tafel liggen. Eén van de uien is doormidden gesneden. Het mes ligt klaar om de volgende uit te snijden. Prachtig verlicht is de doorsneden ui waarvan de schil deels afgebladderd is.  De schitterende lichtinval laat de objecten, tegen de donkere achtergrond, sterk naar voren komen en schept een bijzondere aangename sfeer.

Afmeting: 80×60 cm
Techniek: Schilderkunst
Materiaal: Olieverf op doek
Oplage: 1
Prijs: € ,-
Beschikbaarheid: verkocht

Geïnteresseerd?

Lees hier meer over onze werkwijze en voorwaarden. Wilt u meer weten, het werk reserveren of kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de galerie. U bent er van harte welkom!

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top