Ga naar hoofdinhoud

Martie van der Velden

Kersen

Beschrijving van het kunstwerk.

Op een oude tafel staat een minstens zo oud wit emaillen bordje. Rijkelijk gedrapeerd met helderrode kersen tegen een donkergrijze achtergrond. Een fraai uitgebalanceerd geheel van kleuren.

Kersen voegen altijd wat toe. Een kers als toevoeging maakt het geheel compleet.
De uitdrukking “de kers op de taart” spreekt dan ook voor zich. 

Afmeting: 50×40 cm, lijst 53×43 cm
Techniek: Schilderkunst
Materiaal: Olieverf op paneel
Oplage: 1
Prijs: € 2.350,-
Beschikbaarheid: in de galerie

Geïnteresseerd?

Lees hier meer over onze werkwijze en voorwaarden. Wilt u meer weten, het werk reserveren of kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de galerie. U bent er van harte welkom!

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top