Ga naar hoofdinhoud

Lilian Steenhuisen

LEEF IN BRONS

Het leven dat je leeft. Dat is het meest kenmerkende dat in het werk van Lilian Steenhuisen is terug vinden.
Het is de levenslust, soms de humor of de dieperliggende emoties die als een rode draad door haar bronzen beelden lopen. Soms stralen ze tederheid of de intimiteit van relaties uit, terwijl andere bronzen beelden juist kracht, beweging en energie tot uitdrukking brengen. Het ontroert je of het maakt je blij.

Sinds 2006 maakt zij figuratieve beelden in brons. Hoewel zij met oplages van 8 bronzen beelden per serie werkt, zijn er geen twee beelden identiek. Zij neemt de tijd om elk wassen beeld voordat het in brons gegoten wordt aan te passen. Ze verandert het haar, het gezicht of zelfs iets aan de houding. Hierdoor krijgt elke koper zijn unieke eigen beeld in brons terwijl je de prijs betaalt die hoort bij een beeld met een oplage van 8. Het kost veel extra uren, maar het maakt haar beelden extra speciaal.

bekijk hier het werk van Lilian Steenhuisen dat verkocht is.

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top