Ga naar hoofdinhoud

Marian van Steenoven

De Essentie

Als beeldhouwster was Marian van Steenoven (1949-2009) altijd bezig met het vorm geven van de essentie van haar bestaan.

Zij beschouwde zich een ontdekkings-reiziger die op zoek was naar zichzelf en de wijze waarop zij in de wereld stond. Een naar binnen gericht proces om te ontdekken wat zij op aarde deed en met welk doel zij er was.

Ook menselijke relaties beschouwde zij als essentieel om jezelf te ontdekken en om jezelf te kunnen uitdrukken.

Haar motto was :”Relaties zijn de spiegels van jezelf. En ook daarin is de vorm veranderlijk, maar de essentie blijft.”

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top