skip to Main Content

Godfried Dols

Poco prima dell’ alba

Vlak voor het ontwaken, nog in rust, met het gezicht in de armen. Ze is zich nog niet bewust van de dag die komen gaat.

Het beeld is vorm gegeven alsof het een vouw is uit de klassieke tijd. Heel bijzonder is ook hoe het beeld het evenwicht weet te bewaren.  Een opmerkelijk bronzen beeld dat rust uitstraalt.

Afmeting: h 20 b 51 d 16 cm, sokkel 6,5 cm
Techniek: Beeldhouwkunst
Materiaal: Brons, hardsteen
Oplage: 8
Prijs: € 3.900,-
Beschikbaarheid: in de galerie

Geïnteresseerd?

Lees hier meer over onze werkwijze en voorwaarden. Wilt u meer weten, het werk reserveren of kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de galerie. U bent er van harte welkom!

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum. In het centrum kunt u betaald real time parkeren.

Contact
Galerie het Moment

Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top