Ga naar hoofdinhoud

Godfried Dols

Sogno del desidero

Droom van verlangen. In gedachten verzonken, koesteren van verlangens.
In dit bronzen beeld heeft de kunstenaar een speciale legering brons toegepast. Daardoor is er een giethuid op blijven zitten. Het beeld wekt de suggestie dat het eeuwen oud is en alle tijden kan doorstaan. Een eeuwig durende droom.

Afmeting: hoog 67 cm, sokkel 116 cm
Techniek: beeldhouwkunst
Materiaal: brons, hout
Oplage: 8
Prijs: € 6.200
Beschikbaarheid: verkocht

Geïnteresseerd?

Lees hier meer over onze werkwijze en voorwaarden. Wilt u meer weten, het werk reserveren of kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de galerie. U bent er van harte welkom!

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top