Ga naar hoofdinhoud

Hans Leijerzapf

De benodigde papieren

De benodigde papieren heeft de motorrijder waarschijnlijk niet bij zich. Het lijkt alsof de fietser de papieren komt brengen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat hij de papieren wel bij zich heeft en gewoon de fietser stoer passeert. Misschien heeft hij net de benodigde papieren net ontvangen om dat hij zijn rijbewijs heeft gehaald. En de fietser, denkt het zijne ervan.
In beide gevallen zegt het iets over de personen en wellicht ook hoe ze zich tot elkaar verhouden.

Maar ja, ook nu weer is het de toeschouwer die zijn eigen fantasie kan volgen en het beeld interpreteren op zijn eigen wijze.

Afmeting: 50×70 cm
Techniek: Schilderkunst
Materiaal: Olieverf/doek
Oplage: 1
Prijs: € 2.550,-
Beschikbaarheid: in de galerie

Geïnteresseerd?

Lees hier meer over onze werkwijze en voorwaarden. Wilt u meer weten, het werk reserveren of kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de galerie. U bent er van harte welkom!

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top