Ga naar hoofdinhoud

Dirk Bal

RUST STILTE en BALANS

Een greep uit de verkochte schilderijen van Dirk Bal. Een mooi overzicht van de manier waarop hij rust, balans en stilte in zijn stillevens in beeld weet te brengen. Sterke composities met prachtig lichtinval.
In de loop der jaren is er van zijn hand een omvangrijk oeuvre ontstaan dat kenmerkend is voor hetgeen hij tot uitdrukking wil brengen.

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top