Ga naar hoofdinhoud

Ria Koreman

levensechte vogels

Eerder verkocht werk van Ria Koreman. Het illustreert goed wat zij met haar schilderijen tot uitdrukking wil brengen

Ria Koreman wordt geraakt door de gewone dagelijkse dingen die de natuur te bieden heeft. Ze ervaart het als iets magisch als en raakt geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Een wereld die tot haar komt in kleuren en vormen. Daaraan wil zij uiting geven en die uitingen delen met anderen zodat zij ook geraakt worden door de natuur.

Uit de kunst

Deze kunstenaars zijn ‘thuis’ bij galerie het moment

Het Moment toont een uitgebalanceerde selectie van een aantal vaste kunstenaars. De overeenkomst: hedendaags realisme. Binnen dat genre beperkt Galerie het Moment zich niet tot schilderijen, tekeningen of beelden. Alles wat ‘prettig prikkelt’ verdient een plek in de Poststraat van Zierikzee. De werken wisselen regelmatig, zo blijft Galerie het Moment bij ieder bezoek verrassen. U bent er van harte welkom!

Galerie het Moment

Welkom in Zierikzee

De galerie is gevestigd in het centrum van de monumentenstad Zierikzee op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het pittoreske stadje is goed bereikbaar en heeft uitmuntende gratis parkeervoorzieningen aan de rand van het historische centrum.

Contact
Galerie het Moment

Theo Metaal
Poststraat 28
4301 AD Zierikzee

Back To Top